Startpagina | Privacybeleid

Intertoys Actie NS

Intertoys Actie NS Dagkaart

Intertoys Trein Dagkaart Actie NS

Intertoys NS Onbeperkt Treinen

Intertoys NS Actie

Nu is in navolging van vele andere ook de Intertoys in samenwerking me de NS een nieuwe actie begonnen om u te voorzien van een Goedkoop Treinkaartje.
Wat erop neerkomt dat u weer heerlijk door heel Nederland kunt Treinreizen voor een uitstekende prijs.
Deze Goedkope Treinkaartjes zijn voor iedereen beschikbaar en worden uit uitgegeven bij de Intertoys in samenwerking met de NS.
Deze Goedkope Treinkaartjes kunt u kopen bij alle Intertoys filialen dan kunt u het beste vragen naar de Intertoys NS Actie ook kunt online op de site van de Intertoys deze Goedkope Treinkaarten kopen onder het kopje Intertoys NS Actie Dagkaart.
Deze Intertoys NS Actie is een uitgebreide Dagkaart van de NS er zitten namelijk meerdere producten in.

Het gaat ook een Dagkaart daarnaast zitten er ook 2 Railrunners in (Goedkope Treinkaartjes voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar).
En een kortingkaart waarmee u op stations van de Nederlandse Spoorwegen 3 patatjes kunt kopen voor maar € 3,50
De geldigheid van deze Intertoys NS Actie Dagkaart is aan een vaste termijn gebonden en is in te zien op de site van de NS of die van Intertoys.
De kaarten kunnen onbeperkt gekocht worden in de intertoys filialen zolang deze voorradig zijn, aangezien het een hele goede Intertoys NS Actie kunt u het beste langs een Intertoys filiaal in de buurt gaan om na te vragen of deze nog op voorraad zijn want ook voor deze Goedkope Treinkaart geld OP=OP.
Aan deze Intertoys NS Actie zitten wel een aantal voorwaarden deze kunt u hieronder terug vinden.

Intertoys NS Actie Voorwaarden

NS Nederlandse Spoorwegen

NS Nederlandse Spoorwegen Goedkope Treinkaartjes

  • De Intertoys NS Actie is geldig voor 1 Volwassene (vanaf 18 jaar)
  • De Railrunnes Goedkope Treinkaartjes zijn bestemd voor kinderen tussen de 4 tot en met 11 jaar. ( Deze mogen alleen Treinreizen onder begeleiding van een Volwassene van minimaal 18 jaar).
  • Het is niet mogelijk om deze Intertoys NS Actie dagkaart in te wisselen voor geld of te gebruiken in combinatie met andere lopende of geldende acties van of de NS of Intertoys.
  • Deze Goedkope Treinkaart is alleen geldig in NS Treinen.
  • Dit Goedkope Treinkaartje kan niet worden gebruikt in treinen van Syntus, Arriva, Connexxion of Veolia.
  • De Intertoys NS Dagkaart kan worden gebruikt in op ICE International of Fyra Treinen hiervoor moet mogelijk wel een toeslag betaald worden, dit kunt u navragen bij het loket op het NS station wat u gebruikt om op te stappen.
  • Het Goedkope Treinkaartje is nooit geldig in de Thalys-treinen ook niet na betaling van een toesalg.
  • De Intertoys NS Treinkaart Actie is alleen geldig met de aangehechte controle strook.
  • De Intertoys NS Actie Goedkope Treinkaart geeft toegang tot de 2e klas heet is mogelijk om deze om te zetten naar een 1e klas Goedkoop Treinkaartje, hiervoor is echt wel een bijbetaling vereist dit kunt u regelen aan het loket op het NS station of bij de kaartautomaat op het NS station naar keuze.